Hindegade massage i herning


hindegade massage i herning

Og jeg spørger igen, under massagen, inden jeg påbegynder berøringen af de intime dele. Der er to behandlingsformer: En kort (2-3 timer i alt) og en lang (3-4 timer i alt). Kontrol handler dybest set om frygt. Så du på forhånd har mærket efter og overvejet, om jeg er den rette behandler for dig. Velkommen, velkommen til Fasai Massage midt i Herning.

Tankerne kommer på overarbejde. Du kan betale via bankoverførsel eller med MobilPay. Jeg forbeholder mig ret til at afvise klienter, der ikke møder op i passende hygieinisk tilstand. Derfor er tryghed og respekt to afgørende punkter hos mig. Der skabes et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du inviteres til at mærke efter i dig selv og give plads til de eventuelle følelser og lyde der måtte dukke op undervejs. Er dit nervesystem træt, kan der være behov for vitaliserende øvelser. Har du omvendt stress, kan det give mening at arbejde med at få nervesystemet ned. Du møder altid op nyvasket. Derfor opfordrer jeg til, at vi indleder med en telefonsamtale eller mail-korrespondance, hvor vi kan forventningsafstemme, samt mærke efter om kemi og tryghed er tilstede imellem os fra start.

I din mail, vil jeg bede dig om at fortælle : 1). Dermed skabes der ro og plads til, at du kan blive hjemme i dig selv, dine egne ønsker, behov og grænser. Tantra kan på ingen måde gøre det ud for nødvendig lægelig behandling, så sørg for at være grundigt udredt af egen læge først. Tryghed Respekt, det mest afgørende aspekt i en vellykket massage-behandling er tryghed og tillid. Jeg spørger altid i forsamtalen, om dine tanker og ønsker ift denne del af massagen. Dermed kan du som mand opnå evnen til at få flere orgasmer i træk og nyde din krop, samværet med din partner og dine orgasmer på en helt ny måde. For mig er dét hvad den tantriske rejse handler. For førstegangs-besøgende, samt de der ønsker at dykke dybt ind i dan tantriske rejse, anbefales klart at vælge en lang session, for at komme godt og præcist omkring de temaer der måtte være, samt have tid til. Det vi normalt kalder kemi.

Vi hjælper kunder med ondt i ryggen, nakke og skuldersmerter, spændingshovedpine. I et sikkert, trygt og respektfuldt rum. Det er som udgangspunkt en nøgen helkropsmassage, dvs. Massagen foregår i min klinik, i et lille skovhus nord for Kolding. Golden Star Wellness tilbyder thai massage i KBH, hvor alle kroppens muskler masseres. Før du bestiller tid, du vil sikkert finde, at hver enkelt massør har sin helt egen energi og stil, som de arbejder med og nogle harmonerer bedre med dig end andre. Ikke blot til glæde for dig selv, men til glæde for alle omkring dig. Yoni-massage (kvinder for kvinder består den intime del af massagen, af to mulige dele: en udvendig- og en indvendig massage af de kvindelige kønsorganer og skeden (også kaldet yoni). Men dermed spænder vi ben for os selv, idet kontrol netop er en illusion.

Den lange variant indeholder som udgangspunkt bare mere af det hele. Da disse er uden udløsning, vil du opleve hvordan din krop ikke mister energi ved denne orgasmeform, men snarere forstærker og cirkulerer nydelsen/energien i hele kroppen. Kontakt mig for yderligere information omkring hvad tantra vil kunne gøre for netop dig og din aktuelle udfordring. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen og igennem nærværet med et andet menneske. Se priserne i fanebladet herom. Dette er årsagen til, at vi bruger god tid på indledende afklaring og samtale, at du inviteres til at være opmærksomt tilstede og give udtryk for dine jaer og nejer, som de opstår undervejs i behandlingen og at vi laver. For herigennem at kunne balancere de ubalancer der måtte være. Jeg holder også foredrag og workshops indenfor terapeutiske, tantriske og spirituelle emner. Klinikken er ikke handicapvenlig og kræver at du kan gå på trapper.

Og udtrykker dem tydeligt, så du ikke er i tvivl. Intet i livet lader sig kontrollere. I den korte variant, varer selve massagen. Frygt for det ukendte, for at mærke livet og for at komme i kontakt med livets puls i dig selv. Her er der mulighed for et bad efter massagen, hvis det ønskes. Der arbejdes både fysiologisk, med at løs- og smidiggøre muskler, ledbånd og væv i regionen; samt energetisk, med at vise og omkode centralnervesystemets gamle, indlærte reaktionsmønstre, der måske ikke er så hensigtsmæssige længere. Det kan med tiden være muligt at oparbejde evnen til at adskille orgasme og udløsning, således at det bliver muligt for dig at opnå det vi også kalder valley-orgasmer eller tantriske helkropsorgasmer. På den måde er det lettere for os begge, at finde ud af om en massage hos NærVærd er det rette næste skridt for dig.

.

Mande pik massage ballerup centrumgaden

Hindegade massage i herning

Hindegade massage i herning

Nogle udfordringer løses bedst i praksis og i kroppen; ikke i hovedet eller på lægens bord. Via tantra kan vi arbejde med det helt konkret, lavpraktisk og fysisk noget man kan savne mange andre steder, hvor behandlingerne ofte kun foregår medicinsk eller via samtale. Ring og book tid på telefon, vores behandling er ideel for thai massage korsør massage flensburg ømme og trætte muskler, da du vil få en oplevelse af afslapning i hele kroppen. Men tør du langsomt begynde at åbne op for tilliden, at slippe kontrollen og lade tankerne tage et velfortjent hvil, vil du kunne opleve en enorm kærlighed, lettelse, selvaccept, frihed, nydelse og livsenergi begynde at strømme igennem dig. Desuden vil jeg bede dig om, at have læst min hjemmeside grundigt igennem, før du kontakter mig. Er du en person der er meget i hovedet til dagligt, kan der være behov for at styrke din evne til at være i kroppen og i nuet. Selv universet er i konstant bevægelse og forandring og lader sig derfor ikke indfange i en simpel formel.

Dogging danmark hindegade

Hindegade massage i herning

Her vil der være specifikt fokus på netop din krop og sinds behov, som vi sammen afklarer og vurderer, både under forsamtalen og under den indledende del af massagen. Bestil Tid Online - Klik Her Åbningstider, powered by cbit online booking system. Da tantramassage er et intenst, tæt og sårbart møde, også for mig, forbeholder jeg mig (på lige fod med dig) ret til, på ethvert tidspunkt i forløbet, at kunne sige nej og afbryde massagen, hvis jeg oplever,. Netop derfor er en tantrisk massage en holistisk og personligt tilpasset oplevelse, som det er vanskeligt at give en fast opskrift. Kunsten at danse med livet, handler om at lære at mestre kunsten at danse med det ukendte, med livets flow fremfor at holde fast, kæmpe imod og insistere på en ikke-eksisterende kontrol. Lingam-massage (mænd) For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam). TRANS ESCORT TILLÆGSPLADE THAI MASSAGE

Jeg masserer selv iklædt undertøj og bruger mine hænder, arme, ben og fødder til at massere med undervejs. En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der ønsker at arbejde med deres bevidsthed, sanselighed og personlige udvikling, på en unik, urgammel og kraftfuld måde. Mine massager følger ikke en fast form. Praktisk information Jeg masserer altid hverdage i dagtimerne, med enkelte undtagelser kontakt mig herom. Særlige udfordringer, skulle du have særlige udfordringer omkring enten din krop (fx kronisk sygdom, selvbillede.

På den måde, kan du efter massagen opleve, en følelse af afspænding og afslapning i dine inderlår, baller og perineum/mellemkød, der igen kan medføre en øget holdbarhed og ydeevne, rent seksuelt. Jeg spørger inden påbegyndelsen af begge dele, så det altid er muligt for dig, helt at vælge den intime massage fra, kun at vælge den udvendige del, eller at ønske hele den fulde yoni-massage. Både den udvendige og den indvendige del af yoni-massagen, sigter imod at frigive eventuelle spændinger, der kan have bidraget til nedsat lyst og følsomhed i regionen, samt vise kroppen en ny måde at møde og mærke sig selv. Er en tantramassage for mig? Vi tilbyder Traditionel Thaimassage, Thai olie massage, Hot Stone massage, Sportsmassage, Fodmassage. 2) Årsagen til at du ønsker en tantra-massage netop på nuværende tidspunkt i dit liv hvad ønsker du at udforske og arbejde med?

Vi vil så gerne vide hvad der skal ske, have en fast plan og kunne komme ting i kasser og bokse. Det er ligeledes vigtigt at pointere, at den intime del af massagen er 100 frivillig og ikke en nødvendighed, for at få noget ud af din tantriske massage. En invitation til at komme endnu dybere ned i kroppen, ind i sindet og ind i din egen, indre kerne. Desuden arbejder vi i tantra med bevidsthed med at lære at sanse og kende dig selv, din krop og dit sind, endnu bedre. Tantra handler om meget mere end blot massage det er en rejse ind i flow, bevidsthed og balance, baseret på flere tusinde år gamle indsigter, principper og teknikker, der alle guider dig hjem i dig selv. Gradvist som disse spændinger slipper og området bliver løs- og smidiggjort, vil det medføre nye måder at føle nydelse på, øget sensitivitet og muligheden for at opleve og lære at opnå flere former for orgasmer, der er meget gavnlige for kvindens samlede system. Læs mere information under afsnittene Spørgsmål og Initieringsforløb.

Vores thai massage i KBH har en holistisk tilgang, hvor der tages hånd om både din krop og dit sinds velvære. Uanset hvad der rører sig i dig, finder vi i samråd (og i samråd med din krop ud af hvad der er behov for at arbejde med i hver enkelt session. Undervisning Workshops Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk, sexologisk rådgivning, både til singler, par og grupper. Jeg følger derimod min intuition og det møde imellem mennesker som uundgåeligt opstår, når vi bevæger os ind i det tantriske rum med hinanden. Jeg har håndklæder og alt hvad der behøves, så du behøver intet medbringe; andet end dig selv. Dvs længere tid til samtale, øvelser og massage alt efter behov.

Hindegade massage i herning