Sperm på kussen pigesex historier


til at begrave din store, tykke, stive pikkemand i mors liderlige hul. Hun gnider de tykke, hvide klatter ud over sine bryster og slikker fingrene rene. Vender mig og ser på dig.

Han læner sig ind over hende og pumper hårdt i hende, mens moderen griber ind mellem hans lår og masserer hans store, dinglende klunker. Jeg åbner og har ikke så meget på, kan se at du synker og kikker med meget store øjne og der er ikke tvivl om hvad du ser. Stammende må han indrømme, at det, der kommer ud af soen, ganske rigtig er sperm hans sperm. Han trækker den ud og stiller sig mellem hendes spredte lår, og i et hårdt stød sender han den tykke stang op i hende, så hun gisper efter vejret, da kussen pludselig fyldes af det hårde, varme kød. Pludselig sætter hun tungespidsen på revnen, og med små, vrikkende bevægelser arbejder hun den stive tunge op i kussen indtil hendes åbne mund presser sig mod læberne. Ole sætter en finger på hendes stive kilder og gnider den hårdt. De ser hinanden ind i øjnene, mens hans hånd krævende gnubber over kussen. Da de lidt efter har pustet ud, gør Ruth manden opmærksom på, at fra nu af må han finde sig i, at hun og Ole knepper, når det passer dem, og at han skal stå til rådighed for dem. Og nuuuuu kan jeg fornemme at pikken glider ind, stille og rolig, kun lige pikhovedet til at starte med så ellers hele pikken i bunden så nosserne klasker til min røv.

Hun synker febrilsk den slimede væske, som han pumper ind i hendes mund. Du tøffer efter mig på badeværelse jeg gør tegn til at du skal tage dit tøj. Så spurgte min kone ham om han ville med ud på toilette og kneppe hende, så skulle han nok få 25 euro, Så gik de ud på toilette, og efter 10-15 min. Kvindens tunge skyder frem og op i kussen. Ja, du vil jo gerne, dit svin, griner hun, pul så din lille veninde, og Egon er så ophidset, at han ikke kan lade være, og knepper hårdt, mens hun griber om hans store, klunker og masserer dem. Du står med lukkede øjne og nyder min frække tunge. KOM rolig nu skal jeg nok hjælpe dig. Viser dig min kusse, hvor stor og våd den. Høj og lidt tynd bygget, med bryster.

Ellers vanker der klaps til drengen! Og han presser hårdt fem, så en god del af den enorme dildo mases op i kussen. Ole skynder sig ud og går ind i huset til Ruth. Jeg rejste mig op, dette var fantastisk, jeg gloede på de hvide modne kvinde bryster, så tog jeg forsigtig på dem. Jeg går stille og rolig ud til dig, så du ikke opdager mig. Du fumler stadigvæk og kan ikke få pikken i hullet. Bilen kører ind på en gårdsplads til en forfalden gård. Hun lægger sig på knæ i en lænestol med røven strittende bagud. Flyt dig, stønner han hult, nu skal hun kneppes. Tisset siver stille og rolig ud af kussen igen og ned af mine ben.

Så en gang for 3 år siden på Gran Canaria, sad vi på en engelsk bar, med høje bar stole, Bende havde taget sine perle trusser på, og en kort nederdel, så man kunne kigge lige. Så måtte min kone lige slikke deres pikke ren og stive igen, for nu ville hun have en sandwich med dem, ham med kæmpe pikken i kussen og den anden i røven, det var noget hun kunne. Jeg tror, at hun er pikgal, nu skal du få lov til at se hende få pik. Mærke hvordan tungen leger med min skamlæber, mærke hvordan dit varme spyt killer i åbningen og at fornemme at det hele at godt vådt og cremet. Jeg lægger mig på alle 4 foran dig og kom så skat, nu skal du ta mig og gå i bund. Så var de klar til at kneppe min kone, ham med kæmpe pikken ville tage min kone bagfra mens hun suttede den anden, så kom ham med kæmpe pikken i min kone og den anden sprøjtede. Hans fingerarbejde hidser hende op, og hendes brede hofter sitrer og roterer, mens han nulrer rundt i det bløde, varme og efterhånden også meget våde skræv. Han knepper dybt i hende, og hun dirrer over hele kroppen. Jeg rejser mig, giver dig et glas med vand og giver dig ordre til at drikke det mens jeg ser på det.

.

Double blowjob sperm sluger

Jeg sætter mig, men har nu røven så meget åben at du ikke helt kan finde ud af hvor du vil hen. Du stønner vildt igen. Du ser op på mig og nærmeste råber KOM OG DU skal FÅ PIK. Du skal ikke være bange, siger hun med et underligt udtryk i øjnene, jeg siger ikke noget, hvis du vil lade mig se dig gøre det er gang til. Knep mig, så jeg kan mærke hvordan din pik går i bund i mig. Hun elsker nemlig, når jeg knepper hende.

Slavekontrakt dansk pigesex

Du rejser dig, og din bukser falder til gulvet. Kom nu, dame, lad os se, hvad du har, siger han truende, og hun tør ikke andet end at adlyde. På hendes kinder kan han se, at hun arbejder frem og tilbage med tungen. Hurtigt får han bukserne ned og styrer sin dunkende pik op i kussen. Hun fanger hovedet og sutter energisk den tykke åølse, som stivner og bliver stiv. Dengang de kom blev de tilbudt en øl hver, og jeg for talte at jeg bare ville kigge på mens de kneppede min kone. Ruth rejser sig, hendes læber skinner af slim og spyt.

Hent Rollo, jeg vil se, om han kan li sulten damekusse. Og så, se det hele på så kort afstand. Hun ser forskrækket på dem. Vil du sprøjte i munden på mig, hvisker hun og klemmer hårdere om nosserne. Langsomt trækker hun blusen op over de bølgende bryster. Jeg vil mærke din stive pik. 20 min alene smilte Ulla, og det smil hun sendte mig, de glade øjne, det lange lyse fyldige hår, der smukt hang løst om hendes lidt buttede ansigt gjorde mig ør i hovedet, jeg sad kun og sank. Så kigger hun på Egon, som sidder måløs og kigger på sin kones nøgne krop, som Oles sperm får til at glinse.

Hans hofter og lår sitrer, og snart mærker han orgasmen nærme sig. Kom min kone smilede ud og satte sig op på sin stol, og sagde at det var en god omgang ud havde fået, hun sagde at det var en god stor pik han havde, hun havde både. Jeg rækker hånden bagud og holder omkring pikken så du ikke går nogen steder KOM så dreng gør dig færdig i min kusse fyld den og bli der. Da han sprøjer, trækker han jernet ud og pumper sine lange, hvide, slimede sprøjt op over hendes bløde mave og hendes bølgende patter. Du kommer ind og følger med mig i køkkenet. Så rejser moderen sig med skinnende ansigt og trækker den ene mand ind mellem de spredte lår. Jeg går ind i brusekabinen og bøjer mig forover og holder ved bruseren. Han skubber tallerkener og fade til side, og straks lægger hun sig på ryggen med benene ud over kanten. Han gnider det enorme hoved mod læberne for at gøre det vådt og glat.

Er det rigtigt, siger hun ivrigt og drejer sig, så hun kan se hans jern, der vokser i heftige ryk. Da han har tømt hver en dråbe, knæler hun og trækker i ham, så pikken, våd og glinsende, glider. Ole falder på knæ mellem hendes spredte lår og begraver munden i de bløde læber. Hun kan finde på at stå, så Egon ikke kan se hende, og så ta på sig selv, mens hun ser på Ole, lade hånden gnide rundt i kussen udenpå kjolen, eller endda trække kjolen op til hofterne. Nogen tid efter kommer Ole tidligere hjem fra marken end beregnet, og da han kommer ind i stalden, opdager han, at også Egon har samme lyster som han selv. "Hvad tænker du på, min dreng udbrød mor, "har du det godt, er det noget, som du vil snakke om "jeg har det udmærket, jeg skal nok gå der hen efter TV avisen". "Kim (mit navn udbrød Ulla, "det var kun dig der var blottet, sidste gang vi var sammen, og det skal der gøres noget ved, sagde Ulla bestemt. Nej,han må ikke, hyler hun, den er så stor, stop ham! Faderen flår sine bukser af og tværer sin kæmpepik rundt i ansigtet på hende, mens sønnerne griber hver en hånd og lægger den på deres struttende lem. Villigt åbner hun munden og suger det spændte hoved til sig.

Åh, ja, det er dejligt, brug dine fingre i min liderlige kusse, min frække sokusse, hvisker hun. Og det gør i også, kære læsere, mere jeg skriver, mere kan jeg huske, fra mine ungdoms år, hvor Ulla var min læremester i erotikkens fantastiske udfoldelser. Så knægt, ta et bad og smut med dig og TAK for denne gang! Det var dejligt, I tog hende med hjem, siger han. Når de alle tre er sammen, sørger hun for at lave små optrin for ham, uden at Egon lægger mærke til det. Moderen stiller sig bag kvinden og klemmer sin kraftige krop ind mod hendes ryg og bagdel.

Faderen glor sultent på de bølgende patter. Eller vende sig og vise ham, hvordan hun vrikker med røven og rytmisk strammer de fede balder, så hun ligner en, der onanerer, eller presse kussen mod en bordkant og gnide den frem og tilbage, mens hans. Åh, ja, jeg vil vise dig, hvordan jeg kneppede hende, men først skal du lige undersøge, om hun er klar til at modtage min pik, siger han med et lystent grin. Du ved ikke helt hvad du skal gøre. Hans hvide balder strammes rytmisk, hver gang hans store lem synker til bunds. Egon forlader stuen og kommer tilbage med deres store, sorte Grand Danois, som han leder hen til hende. Du stønner at du ikke kan holde dig og jeg kan mærke en varm stråle hen over mine baller. Hun rejser sig og tager tøj. Hendes hænder griber om den sprøjtende pik og malker de sidste dråber ud af den.

Escort sex massage dk sm historier

Frække sex historier erotiske historier gratis

Piger viser bryster den længste penis Desuden også utroskab og en mand som gøres til hanrej. Hendes fingre griber hans storem dinglende nosser og masserer dem frem og tilbage, mens hun stirrer på den arbejdende pik, som i hurtig rytme synker til bunds i soen. Du ser forbavset på mig, jamen hvordan. Og han presser langsomt to fingre op i hullet under hendes stønnen.
sperm på kussen pigesex historier 263
Thai massage gladsaxe spændte bryster Thaimassage happy ending bordel herning
sperm på kussen pigesex historier 168
Tantra templet valby vil du se min fisse 92

Thai finsensvej sperm på kussen

Så fortæller han, hvad han har set og siger, at hvis han brokker sig, vil han true ham med at fortælle alle og enhver, hvad han har gjort med soen. Jeg vender mig og slikker ham ren for de første dråber, kikker op på dig. Åh, jeg bliver helt vild i den, du skal banke din fede pik op i mors kussehul. Du fumler, men ret hurtig får du pikken op i kussen på mig. Denne opdagelse ophidser ham, og fingrene arbejder sig krævende ind mellem hendes svulmende skamlæber gennem det tynde nylon. Køkkenet genlyder af deres brunst, hun svajer i ryggen og stikker røven i vejret for at møde hans stød, som sender hans jern langt op i kussen.

Sperm på kussen pigesex historier

Men det var Ulla, der var årsagen til min hosten, min pik var allerede halv stiv, bare ved tanken om, at sidde overfor Ulla igen, jeg var fraværende, da mor for tredje gang sagde at jeg skulle hen til Ulla med regne opgaverne. Ind i mellem når de dog også at få nogle små, hurtige hyp, mens Egon er borte i ærinder eller arbejde andre steder på gården. Åh, ja, Rollo, knep mor med den dejlige pik, sperm på kussen pigesex historier gisper hun og presser fødderne mod hundens ryg, mens hun prøver at fange den stødende pik. Men hvad med dig, kunne du ikke trænge til lidt? Han er vild i jernet, og snart mærker han pikken trække sig sammen og stønnende trækker han den ud og knuger om den, mens hans tykke, hvide sperm sprøjter ud over den brede, dirrende røv. Du hopper nærmest i stolen og bliver flov og særdeles rød i hovedet. Pikhovedet skinner vådt, og han trækker læberne fra hinanden og presser den kolossale mod hullet. Jeg ser på dig og spør om du ikke vil helt indenfor, for jeg skal lige hente penge til betalingen. Kom, lad mig mærke den kæmpestang, hyler hun hæst. Hun protesterer, men den ene begynder at gnide over patterne uden på blusen.